Naša kancelarija je prava adresa za kolege i konsultante iz drugih država koji traže lokalne pravne savjete i podršku u Crnoj Gori.

Kao progresivna advokatska kancelarija posvećena širenju svog regionalnog i međunarodnog prisustva razvijamo i održavamo odnose sa mnogim stranim pravnim i konsultantskim firmama kao i razmjenu stručnosti i intelektualnog kapitala koji samo takvi odnosi mogu da stvore.

Naša kancelarija je strateški locirana u glavnom gradu Crne Gore odakle možemo odgovoriti na potrebe naših klijenata i raditi na njihovim projektima bilo gdje u zemlji. Pružamo pravne usluge po najzahtijevnijim međunarodnim standardima profesionalnog kvaliteta.

Ponosni smo članovi Privredne komore Italije u Crnoj Gori kao i Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori. Štaviše, mi smo jedna od odabranih advokatskih kancelarija koja se nalazi na listama za preporuku od strane Ambasade Slovačke i Ambasade Italije u Crnoj Gori.

Ako ste međunarodna advokatska kancelarija ili konsultantska kancelarija zainteresovana za saradnju i poslovanje u Crnoj Gori, kontaktirajte nas na:office@crnogorac-kalezic.me