previous arrow
next arrow
Slider

		

Crna Gora kao Vaša Prilika

Dozvolite nam da vam pomognemo u razumijevanju poslovnih prilika i pravnog sistema Crne Gore

Pročitajte više

 

Rješavanje Vašeg pravnog problema

Mi znamo da svaki slučaj ima svoje jedinstvene potrebe, tako da posvećujemo svoje vrijeme upoznavanju svakog klijenta pojedinačno i primjeni prilagođenog plana za svakog od njih.

Pročitajte više

Besplatna konsultacija za Vaš slučaj

Otvoreni smo da razmotrimo zajedno koliko je jak Vaš slučaj- besplatno

Kontaktirajte nas

Međunarodna saradnja i podrška

Naša kancelarija je prava adresa za kolege i konsultante iz drugih država koji traže lokalne pravne savjete i podršku u Crnoj Gori.

Pročitajte više

 

 

Najnovije

Montenegro citizenship by Investment

admin  Comments (0)
Montenegro citizenship by Investment The Montenegro citizenship by Investment Program was launched by the Government of Montenegro in January 2019 and it allows foreigners to be granted the citizenship of Montenegro at the discretion of...

Coronavirus i viša sila (izgradnja i koncesije u Crnoj Gori)

Mina Crnogorac  Comments (0)
Zahtjevi za primjenu odredbe o višoj sili u cilju izmjene rokova izgradnje i obavještenja o kašnjenju u građevinskom sektoru kao rezultat različitih restriktivnih mjera nadležnih organa širom svijeta na pandemiju zbog koronavirusa svakako nisu neočekivani ni u Crnoj Gori.

Novi Zakon o radu u Crnoj Gori

admin  Comments (0)
Naša kancelarija učestvovala je 11. marta na seminaru koji je organizovao Centar za radno i poslovno pravo, a fokus je bio na izmjenama koje je novi Zakon o radu uveo u crnogorski pravni sistem...