Naša kancelarija osnovana je od strane pravnih stručnjaka koji dijele zajedničku profesionalnu etiku, međunarodno obrazovanje kao i strast i viziju za razvoj poslovanja u Crnoj Gori.

Naši profesionalni aduti

Međunarodni pristup i moderno radno okruženje

Mi volimo Crnu Goru i vjerujemo da ona može još više da napreduje u pogledu profesionalizma u privrednom sektoru kako bi odgovorila na trenutne globalne komercijalne izazove i zahtjeve.

Sa međunarodnim obrazovanjem i iskustvima stečenim tokom saradnje sa velikim regionalnim advokatskim kancelarijama, konsultantima i klijentima stekli smo širu perspektivu i razumijemo potrebe koje moderno poslovanje nameće našim klijentima i njihovim konsultantima kao i visoke međunarodne profesionalne standarde, a sve to zajedno nas je pripremilo da možemo da pružimo visokokvalitetnu podršku čak i kod najsloženijih pravnih transakcija. Pružamo pravno savjetovanje i zastupanje klijenata, kako domaćim tako i stranim fizičkim i pravnim licima kroz brz, efikasan i ekonomičan odgovor i saradnju na različitim jezicima.

Ovaj pristup se pokazao posebno atraktivan velikim međunarodnim kompanijama koje cijene kad se prema njihovim crnogorskim projektima postupa sa posebnom pažnjom.

Mi smo odgovorni, pouzdani i korektni prilikom pružanja naših usluga

Postavljamo visoke standarde za naše poslovanje i klijente pa stoga pažljivo analiziramo svaki konkretni slučaj prije nego što ga prihvatimo a sve kako bi mogli da se potpuno fokusiramo na ostvarivanje samo najboljih rezultata po vas.

Iskreni smo prilikom pružanja svojih usluga i u slučaju da procijenimo da su neke od naših kolega specijalizovanije u nekoj pravnoj oblasti u kojoj vama treba pomoć, otvoreno ćemo ih preporučiti, kao i predložiti vam dodatnu uslugu konsultanata van pravne struke ako je to potrebno (npr. računovođe, poreski savjetnicii itd.) i pomoći ćemo vam da se povežete sa nekim od najboljih stručnjaka u potrebnoj oblasti u Crnoj Gori.

Budući da nam je cilj dugoročan odnos sa klijentima prilikom pružanja usluga predlažemo fer i realne naknade, a pri radu sa strankama držimo se snažne moralne i profesionalne advokatske etike i diskrecije kako bi se naši klijenti osjećali smireno i sigurno kada nam povjere na rješavanje svoje najvažnije poslovne i privatne pravne izazove.

Sa nama je lako sarađivati- mi smo - dostupni, proaktivno usmjereni i veoma brzi

Prednost boutique advokatske kancelarije je upravo to što nam mali ali visokostručan tim daje vrijeme, priliku i snažnu volju da se fokusiramo na svakog od naših klijenata, jer vjerujemo da samo tako radeći zaista možemo napraviti značajan rezultat i pomoći im.

Ponosni smo što smo izuzetno dostupni i skoncentrisani na rješavanje problema prilikom odgovora na svaki upit klijenta. U ovoj ulozi primenjujemo svo svoje znanje, uvid i vještinu da pomognemo klijentima u postizanju njihovih poslovnih ciljeva uz upravljanje i minimiziranje njihovih rizika, poteškoća i troškova.

Strast prema biznisu i projektima

Razumijemo i sa radoznalošću pratimo najnovija poslovna i ekonomska kretanja u zemlji i svijetu što nam omogućava da budemo od još veće koristi za naše klijente.

Upoznavanje naših klijenata i temeljno razumijevanje njihovog poslovanja, motivacije i poslovne organizacije za nas predstavlja jednu od velikih prednosti našeg posla, jer dijelimo istu preduzetničku energiju i predanost u izgradnji sopstvene advokatske kancelarije. Takav način saradnje čini da imamo jasan i komercijalno utemeljen pogled i da dajemo savjete zasnovane na istinskom razumijevanju vašeg poslovanja i težnji.

Posvećenost detaljima

Naša pažnja usmjerena i na najsitnije elemente vašeg pravnog pitanja je ono što zaista odvaja našu kancelariju. Spremni smo da iznova i iznova čitamo i pišemo dokument, ispitujemo svaku stavku detaljno, sve dok ne budemo sigurni da je ono što je napisano najprikladnije i najsigurnije za našeg klijenta. Uvijek razmišljamo o što jednostavnijim i manje zahtjevnim opcijama i postupcima kako biste uživali u svojim transakcijama i poslu bez nepotrebnih komplikacija i zahtjeva.